Huiskring

En het belangrijkste van deze (geloof, hoop en liefde) is de liefde".

Deze tekst inspireert me altijd weer om me in te zetten voor het kringenwerk. De liefde van mensen naar elkaar en naar God is het hart van het gemeente-zijn. In de wekelijkse diensten is het moeilijk te verwezenlijken, maar in de kringen kan dat veel meer gestalte krijgen.

Daar kan je broers en zussen leren kennen en horen waar ze mee bezig zijn, en leren van elkaar. Samen zijn we in staat om de hoogte, breedte en diepte van Gods liefde voor ons te leren zien.

Daarvoor hebben we in onze gemeente alle mensen in gedeeld in wijkgericht kringen, dat betekent, dat de mensen die bij elkaar in de buurt wonen, bij elkaar horen en een "kleine kerk" vormen met elkaar.

Als gemeenteleden spreken over hun kring word je altijd weer blij ervan om te horen hoeveel  er met elkaar wordt  meegeleefd en ook praktische hulp is voor elkaar.

Naast de huiskringen is er ook een Bijbelstudiekring gaan. Deze kring is meer dan de andere gericht op stevige studie in de bijbel.