Informatiebijeenkomst

1. Kennismakingsbijeenkomst
Voor gasten en geïnteresseerden die meer willen weten over de gemeente wordt er tweemaal per seizoen op zondagmiddag een bijeenkomst georganiseerd. Naast het verkrijgen van basisinformatie over de gemeente is het doel om persoonlijk kennis te maken.

Het programma wat loopt van 12.00 tot 14.00 uur is als volgt:

• Voorstelronde met koffie en thee
  • Wie zijn we?
  • Wat geloven we?
  • Maaltijd
  • Hoe willen we gemeente zijn?

Er worden een paar korte films vertoond en verder is er ruim de gelegenheid om allerlei vragen te stellen. Deelname is geheel vrijblijvend en kosteloos. Voor informatie en opgave mail naar: Sieger van der Velde.

2. Doopinformatiebijeenkomst

Voor mensen die meer informatie willen over de doop en of de keus al hebben gemaakt om zich te laten dopen wordt een aantal keren per seizoen een doopinformatieavond georganiseerd. Op deze avonden wordt vanuit de bijbel uitgebreid op de doop ingegaan en kunnen vragen worden gesteld. Voor informatie en opgave kunt u contact opnemen via het contactformulier