De mensen

Onze gemeente telt ongeveer 350 leden en gasten (begin 2018). Daarnaast zijn wij gezegend met veel kinderen en jongeren. Ook oudere broeders en zusters zijn goed vertegenwoordigd in onze gemeente. We willen graag een gemeente zijn voor mensen van alle leeftijden.

Deelgroep Aantal
Leden  294
Vaste (geregistreerde) gasten  35
Gasten  24
Kinderen 0-12  101
Jeugd 12-18  64

Onze gemeente is een regio gemeente. Een groot deel van de leden, betrokkenen en bezoekers komen uit Meppel. Verder komen de mensen vooral uit Steenwijk, Nijeveen, Ruinerwold en Staphorst.

Voorganger en oudsten
De raad bestaat uit de voorganger, 4 oudsten en 1 diaken.

Gebouw
Vanaf februari 2010 kerken we zondags in het gebouw van Scholengemeenschap Dingstede (Gerard Doustraat 13) in Meppel. In de grote aula van het gebouw hebben we onze samenkomsten. De kinderen van 0-12 jaar worden apart opgevangen waar ze met hun leeftijdsgenoten een eigen samenkomst hebben.

Wil je weten wat er zoal te doen is in onze gemeente, kijk dan bij Activiteiten of Kom je zondag?