Baptistengemeente Meppel

Creche en peuters

Welkom in de kerk: bij de kinderen in de crèche of bij de peuters.
 

In Mattheüs 18: 5 staat: “En wie in mijn naam zo’n kind ontvangt, ontvangt Mij.”

 

Tijdens de samenkomsten kunt u uw kind(eren) met een gerust hart achterlaten bij de crèche en de peuters. Dit kan vanaf het begin van de dienst. Mensen met een hart voor kinderen zorgen ervoor dat de kinderen een goede tijd hebben, zodat u rustig in de samenkomst kunt zijn. De veiligheid van uw kind is onze prioriteit!


Crèche
De crèche is voor baby’s en dreumesen tot 2 jaar. Wij streven naar een kindvriendelijke omgeving waar uw kind zich prettig voelt en waarvan u de zekerheid heeft dat uw kind goed verzorgd wordt.
- Neem voor uw baby extra luiers mee en iets te eten en te drinken.
- Wilt u de (luier) tas en de inhoud hiervan (flesjes, beker, bakje, doekjes, speen, etc.) van uw kind voorzien van naam?
- Wilt u uw baby laten slapen, dan kan dat natuurlijk. Wanneer dit niet meer in de kinderwagen kan, neemt u dan een eigen bedje mee.

 

 

 

Peuters
De peutergroep is voor kinderen tussen 2 en 4 jaar oud, Hier wordt een programma gedraaid dat is afgestemd op hun leeftijd. Er wordt een verhaal verteld, gezongen, geknutseld en ze kunnen spelen met passend materiaal. Ook is er een moment voor een koekje en wat drinken.
- Wilt u de tas van uw kind voorzien van naam?
- Neem voor uw peuter een extra luier mee en reservekleding wanneer uw kind bezig is met zindelijkheidstraining. Ook dit graag weer voorzien van de naam van uw kind.

Voor meer informatie over het kinderwerk kan contact opgenomen worden met:
- de jeugdwerker: Diane Koehoorn 06-13994389 of e-mail