Baptistengemeente Meppel

Kinderen

Welkom in de Kerk!

Net als volwassenen horen kinderen bij het volk van God. Daarom zijn er elke zondag groepen waar de kinderen heen kunnen, om er elke zondag onder leidng van een volwassene (met hulp van een jongere) samen op zoek gaan naar wie God is en wat Hij kan betekenen in je leven. Dit krijgt vorm in het luisteren naar verhalen uit de Bijbel, groepsgesprekken, samen bidden, een spel doen of juist creatief aan de slag.

We beginnen iedere zondag gezamenlijk in de aula van de school. Na ongeveer 20 minuten gaan de kinderen naar hun eigen groep. Er zijn vier groepen (groep 1-2, 3-4, 5-6 en 7-8) voor kinderen van de basisschoolleeftijd. De kleintjes kunnen al direct vanaf het begin van de dienst naar de crèche of peutergroep.

Voor meer informatie over het kinderwerk kan contact opgemenomen worden met:
- de jeugdwerker: Diane Koehoorn 06-13994389 of e-mail
- Petra Elzen: 0522-707840