Baptistengemeente Meppel

Jeugd

"A faith to live and die by is not one that is borrowed or secondhand. It needs to be your own."

"Een geloof waar je mee kunt leven en sterven, kan niet geleend of tweedehands zijn. Het moet van jezelf zijn."


Je geloof is iets heel persoonlijks, tegelijkertijd ook iets waar je samen mee bezig bent! Als tiener- en jeugdleiding helpen we jou om vorm te geven aan je geloof, door samen op weg te zijn naar God toe.

Zondag:
Op zondag ben je samen met de volwassenen welkom in de dienst, waar we als volk van God op weg zijn om Hem beter te leren kennen. Hoewel we hopen dat je je iedere dienst helemaal thuisvoelt, zijn er diverse keren per jaar ook diensten waar het accent op tieners en jongeren ligt, met aansprekende sprekers.

Tieners en Jeugd:

Onderbouw: klas 1 tot en met 3
 
Uitdagende, leerzame en verdiepende avonden, in jullie eigen kamer in het Achterhuis. Samen elkaar en onze God beter leren kennen.

Check de agenda…

Je bent van harte welkom om mee te doen of een keertje te komen kijken! Vanaf 19:30 uur tot ongeveer 21 uur. Er is daarna altijd nog tijd om te chillen, te tafeltennissen, een patatje te eten, met je vrienden te kletsen of nog even door te praten met de groepsleiding.

Bovenbouw:
De bovenbouw bestaat uit drie groepen jongeren. Deze groepen komen thuis of in het Achterhuis bij elkaar. Hier kun je samen nadenken over het leven, de mensen om je heen, jezelf en God!

Wil je meer weten? Mail of bel dan
- met de jeugdwerker: Diane Koehoorn 06-13994389 of
mail